If forsikring styrker det styrker sin norske kommunikasjonsavdelin og har hentet inn Ellen Paulsen som senior kommunikasjonsrådgiver. Paulsen har har solid kommunikasjons- og rådgivererfaring, og har jobbet med flere av Norges største merkevarer, blant annet kommunikasjonsbyrået Apeland, og Schibsted-eide innholdsbyrået Manus, som nylig ble besluttet lagt ned.

- Da Ellen brått ble ledig på markedet, var vi raske med å kaste oss rundt. Noen ganger oppstår det magi når mennesker blir kjent med hverandre. Når det grunnlaget følges opp med verdifull kompetanse og solid erfaring må dette kunne kalles en stjernesignering, sier Andreas Handeland, kommunikasjonsdirektør i If i en pressemelding.

Paulsen forteller at hun jaktet litt på drømmejobben og fikk fultreffer hos If.

- Det kilte litt ekstra i magen allerede i det første møtet! Strategisk historiefortelling er en viktig del av samfunnsoppdraget for å skape trygghet og forståelse. Det blir en fryd å bidra til det i et kunnskapsrikt og herlig lekent miljø, der nysgjerrighet og spørsmål møtes med stor entusiasme, sier Ellen Paulsen.

Kommunikasjonsdirektøren i If har tro på at Paulsen vil være med på å gjøre forsikringsselskapet bedre.

- Ellen er en utmerket strategisk historieforteller som har bred forståelse av hva kommunikasjonsfaget handler om. I tillegg har hun et humør og et engasjement som er helt fantastisk, og det passer oss som hånd i hanske, sier han.