Christian Næss Gundersen er ansatt som strategisk kundeansvarlig i mediebyrået Caulis, som er en del av Layer-gruppen.

- Før jeg gikk inn i denne prosessen var tilbakemeldingen fra nettverket mitt at de var «irriterende godt posisjonert i markedet» og at de var en gjeng med veldig flinke folk. Underveis i prosessen ble jeg positivt overrasket av fokuset de har på å ansette for å matche og styrke kulturen, og at samarbeidspartnere jeg snakket med tegnet et tydelig bilde av kompetente folk som det er hyggelig å jobbe med! Jeg gleder meg veldig til å lære masse av nye kollegaer, sier Gundersen.

Han kommer fra en stilling som Account Director i Mindshare og har tidligere jobbet i Mediacom, H&M og Dagbladet.

- Å få på plass Christian er en stor og viktig ansettelse for oss. Vi har vokst mye det siste året og fortsetter nå med nøkkelansettelser som blir essensielle for videre utvikling av selskapet. Der kommer Christian inn. Vi har fokus på å jobbe helhetlig med markedsføring og kundereiser, og erfaringen Christian har fra både byråsiden og kundesiden er svært verdifull for oss, forteller Rikke Etholm-Idsøe, daglig leder i Caulis.

Byrået oppstod i 2021 og bygger videre på arbeidet Thomas Straw, tidligere digitaldirektør i OMD, og Bjarte Humborstad, gjorde i Oslo Technology Consulting.

Les mer: Bygger byrå på cookie-døden - henter ny daglig leder fra Ikea

Caulis har også nylig ansatt Nina Henriette Knudsen fra OMD. Hun skal jobbe som operativ konsulent i Caulis.

- Jeg ser frem til å bli kjent med en ny arbeidsplass og nye kolleger i et byrå som har gitt et svært godt inntrykk underveis i prosessen. Det blir spennende å få ta del i og bidra til videre utvikling i Caulis, sier Knudsen.

I tillegg har selskapet fått på plass Robin Kristensen som konsulent. Kristensen kommer fra rollen som performance manager i Centerteam.

- Den første tiden i Caulis har vært lærerik, morsom og bydd på nye utfordringer å ta fatt på. Både den faglige kompetansen hos mine kolleger og det sosiale på kontoret har gjort at de snart tre første månedene har levert over all forventning, selv med høye forventninger, sier Kristensen.