Bokklubben har ansatt Victor Bøe Isaksen som ny CRM-rådgiver og Mie Harris Storbekken som digital markedsfører og innholdsprodusent. Isaksen kommer sist fra stillingen som Marketing Automation Consultant i Schibsted, mens Storbekken er kjent som Barnebokuniverset på Instagram og driver i tillegg podkasten Barnebokpodden.

Dette er de første ansettelsene som er gjort av medlems- og markedssjef Arnbjørn J. S. Marklund etter at han begynte i jobben i mai i fjor.

- Vi er i gang med et meget spennende arbeid her i Bokklubben. Vi skal skape ny vekst i medlemsmassen og hjelpe nye generasjoner bokelskere til å få mer leseglede. Det har derfor vært meget viktig å forsterke teamet med de helt riktige folka. Det er derfor med stor entusiasme jeg ønsker Victor velkommen til oss første mars. Samtidig har Mie allerede fått tjuvstartet litt. Det skal bli skikkelig godt å komme ordentlig i gang. Endelig er laget komplett, sier Arnbjørn J. S. Marklund i en pressemelding.

Victor Bøe Isaksen tar med seg kompetanse på CRM og medlemskommunikasjon fra Schibsted.

- I Schibsted har jeg jobbet mye med å forbedre kundereiser og skape engasjement blant alle som abonnerer på aviser. Når jeg nå fikk denne muligheten for å gjøre tilsvarende for Bokklubben, var det en mulighet jeg ikke kunne si nei til. For det første er jeg utrolig interessert i litteratur, for det andre er både Bokklubben og bokbransjen i en endring som jeg synes er spennende. Jeg tror jeg har mye å bidra med, sier han.

Mie Harris Storbekken har tidligere jobbet som Content Manager i Norsvin.

- I løpet av pandemien startet jeg et leseprosjekt for barna mine som jeg dokumenterte på Instagram under brukernavnet Barnebokuniverset. Dette ble en hobby som mange utover min egen omgangskrets satt stor pris på. Etter hvert startet jeg også en egen barnebok-podkast sammen med min makker Sebastian Solli. Når jeg nå kan ha deler av hobbyen min som jobb, så er jo det helt fantastisk, sier hun.