Reklame- og mediebyrået Whydentify spesialiserer seg innen employer branding og rekrutteringskampanjer. Nå har de ansatt Lise Fischaa som prosjektleder og medierådgiver. Hun kommer sist fra en stilling som digital markedsrådgiver Randstad, verdens største aktør innen HR og bemanning. 

- Employer branding har vokst som fagfelt i en årrekke, og med ansettelsen av Lise teller vi nå 12 medarbeidere i Whydentify. Lises kombinasjon av erfaring fra markedsføringsfaget og rekrutteringsbransjen er midt i blinken for oss, sier Hans Petter Stub, partner i Whydentify.

- Når det kommer til faget employer branding mener jeg det er få miljøer som kan måle seg med Whydentify. Å kunne bidra til å utvikle byrået videre gleder jeg meg stort til, sier Lise Fischaa selv.

Whydentify jobber med selskaper som DNB, Tine, Manpower Group, Bærum kommune, NRK, Reitan Retail og Helse Nord.