Finn Christian Knudsen har tidligere vært partner i Try og kreativ leder i Nord DDB og Dist Creative, og har en rekke reklamepriser på samvittigheten.

Nå går han inn i en kreativ leder-duo med Doffen Trellevik i Apriil Reklame, og får dermed det overordnede kreative ansvaret for byråets avdelinger i Oslo og Bergen.

- Vi har virkelig skutt gullfuglen med et talent som Finn. Han er en veteran i bransjen, men har også har opparbeidet seg viktig erfaring fra kundesiden i sin rolle hos Stokke. Den kreative tyngden han bringer med seg inn i Apriil er uvurderlig for oss, og han er allerede i full sving med å skape gode jobber for eksisterende og nye kunder, sier kreativ leder og makker Doffen Trellevik.

Knudsen kommer sist fra kundesiden og jobben som global merkevaresjef i Stokke.

- Det var lærerikt å sitte på kundesiden en stund, men det kreative spillerommet jeg får i Apriil gjorde at jeg valgte å returnere til byråsiden. Apriil et nasjonalt byrå med store ambisjoner og en utrolig spennende kundeportfolio. Deres evne til å satse på kreativitet som kjerneprodukt, med Ove Grønnevik som lidenskapelig eier i ryggen, gjorde valget svært enkelt for meg, sier Knudsen.

Kommunikasjonshuset Apriil er en del av Media Bergen og har til sammen nærmere 200 ansatte i Oslo, Bergen, og Stavanger. Aprill Reklame teller 42 ansatte i Oslo og Bergen og har i dag blant annet kunder som Scandic, Nio, Tryg Forsikring, Eviny, Skyss, Mitsubishi og The Well.

- Med utfordrerhatten på, og hundrevis av talenter i korridorene, gleder jeg meg til å brette opp armene og ta fått på oppgavene, avslutter Knudsen.