PR-byrået Nucleus satser på kommunikasjonstrening for ledere. I denne satsingen får Line Andersen nøkkelrolle. Byråleder i Nucleus, Anette Jamtvedt, forteller at de gjennom Andersen, som hun beskriver som en av landets beste budskapsformidlere, imøtekommer et behov innenfor lederkommunikasjon.

- Budskaps- og presentasjonsformidling er et strategisk ledelsesverktøy som lenge har vært en tjeneste hos oss. Vi er svært fornøyde med å kunne utvide teamet som kan levere på dette med en så kunnskapsrik person som Line. Hun har bred erfaring med budskapsformidling fra både radio og TV, og vil med sin kompetanse og faglige tyngde være en stor ressurs for våre kunder, sier Jamtvedt.

Andersen er et kjent TV-ansikt etter å ha vært mangeårig programleder i NRK-sporten, i tillegg til TV-oppdrag for Discovery under Beijing-OL i 2022, og sist sett under «71 gradere nord – Norges tøffeste kjendis».

- Passer meg veldig
Anderesen blir tilknyttet Nucleues som assosiert seniorrådgiver. Fremover vil hun kunne bistå på kundeoppdrag knyttet til eksempelvis budskaps- og prestasjonstrening, medie- og kriser og konferanse- og debattledelse, forteller Nucleus i en pressemelding.

- Jeg gleder meg veldig til å jobbe sammen med noen av de beste kommunikasjonsfolka i bransjen. For meg har det vært et viktig kriterium å få komme til et miljø hvor man er levende opptatt av å levere faglig rådgivning som er kunnskaps- og innsiktsbasert. Når dette kombineres med nysgjerrighet, ambisjoner og et humørfylt arbeidsmiljø hvor man vil hverandre og kundene vel, så passer dette meg veldig, sier Andersen.

- Så er jeg særs fornøyd med å bli knyttet til sammfunsteamet i Nucleus, for jeg ønsker å bruke mitt samfunnsengasjement på en positiv måte, legger hun til.

Møtte NRK i retten 
I mai 2021 møtte Line Andersen sin tidligere arbeidsgiver NRK i retten. Hun hevdet hun ble utsatt for degradering og ydmykelse, mens NRK mente Andersen skapte uro og konflikter.

Rettssaken endte med at partene inngikk et forlik. I avtalen fikk Andersen 12 måneders sluttvederlag fra NRK, beregnet til ca. 1,15 millioner kroner. I tillegg fikk hun dekket 750.000 kroner i sakskostnader, noe som ifølge NRK er «godt under» halvparten av advokatutgiftene hun har hatt. Til sammen fikk hun dermed cirka 1,9 millioner fra NRK.