Fredag morgen gikk Schibsted ut med en pressemelding hvor de opplyser om at Ragnar Kårhus trekker seg fra stillingen som finansdirektør for mediekonsernet.

Han blir imidlertid med videre i Schibsted, men nå som seniorrådgiver.

- Etter å ha hatt lederstillinger i mer enn 25 år, har jeg uttrykt et ønske om å gå av som finansdirektør. Jeg blir værende i Schibsted, og ser frem til å ta fatt på nye og spennende prosjekter i ny rolle, sier Kårhus.

Konsernsjef i Schibsted, Kristin Skogen Lund, forteller at hun har forståelse for Kåhus sin beslutning.

- Selv om Ragnars kapasitet og bidrag som finansdirektør vil bli savnet, respekterer og forstår jeg hans beslutning om å trekke seg etter mange år i høyprofilerte stillinger. Jeg er veldig glad for at han vil fortsette å være en betydelig ressurs i Schibsted, sier Skogen Lund i pressemeldingen.