Siri Platou kommer sist fra Aller-eide Ahead Group der hun har ledet sosiale medier-byrået Elg siden 2018. Hun har tidligere vært en av partnerne i contentbyrået Redink, som i dag går under navnet Hyper.

- Med Siri har vi funnet riktig profil til å løfte vår satsing på innhold videre. Hun har jobbet innenfor «content» siden det ble anerkjent som disiplin, og er blant dem som har ligget i forkant når det gjelder å forstå hvordan landskapet endrer seg med nye kanaler, bruksmønstre og teknologi, sier Peder Mittet, administrerende direktør i Publicis, i en pressemelding.

Han varsler en større satsing på innholdsmarkedsføring og sosiale medier i byrågruppen som huser Kitchen, Starcom og MSL.

- Innholdsmarkedsføring spiller allerede en avgjørende rolle i leveransene til veldig mange av kundene våre på tvers av Publicis. De beste løsningene forutsetter ekspertise på tvers av medieplattformer, kreativitet, produksjon og teknologi. Her har vi et klart fortrinn med Power of One og alle kompetanser i samme hus, og Siris oppgave blir å løfte dette området til neste nivå.

Byrået Elg startet som et datterbyrå av HyperRedink i oktober 2018. I 2021 ble satsingen løftet opp som et selvstendig byrå i Ahead-gruppen. I løpet av disse årene har antall ansatte vokst fra fire til 19.

Siri har jobbet med innholdsmarkedsføring i 16 år og brenner for godt organisk innhold utviklet på kanalens premisser. De siste fire årene har hun primært jobbet med sosiale medier i Elg.

- Å bygge opp Elg har vært spennende, og nå gleder jeg meg til å ta fatt på et nytt kapittel. Publicis er etter min mening det miljøet som har kommet lengst når det gjelder å jobbe tverrfaglig. De har fusjonert alle selskap inn i ett og har tverrfaglige kundeteam uten internfakturering. Her er rett og slett alt lagt til rette for at man kan fokusere på beste løsninger for kunden uavhengig av fagdisiplin, sier Siri Platou.

Hun gleder seg til å ta fatt på jobben sammen med 200 nye kollegaer i Publicis.

- I norsk målestokk har vi et unikt miljø med til sammen cirka 80 eksperter som daglig jobber med utvikling, produksjon og spredning av innhold både i sosiale medier og andre kanaler. Ambisjonen er kort og godt å levere landets beste og mest effektive innholdsløsninger på tvers av alle kanaler.