Minibyrået Narrativ fortsetter å vokse og utvider staben med kompetanse innen rådgivning og innholdsproduksjon.

- I 2022 doblet vi staben og mer enn tredoblet omsetningen. Nå ruster vi oss for mer produksjon, totalkonsepter og merkevareutvikling for kundene våre i 2023, sier Aleksander Rebaudo, daglig leder i Narrativ, i en pressemelding.

Narrativ ansetter nå Sara Bohlin Derrick som innholdsprodusent og rådgiver. 

- Sara skilte seg ut i intervjurundene som en selvsikker markedsfører med et kreativt og strategisk hode. Nå gleder vi oss til å introdusere henne for vår minibyråverden, hvor hun skal sitte tett på kundene og ha en nøkkelrolle i vår videre utvikling, sier kreativ leder Johanne Koivunen Hoff

Før Bohlin Derrick ble kapret av Narrativ, jobbet hun som markedskonsulent i Markedssjefene. Hun har også erfaring fra prosjektledelse i digital utvikling hos Kreftforeningen og product marketing management i EF. 

- Narrativ og jeg har samme lidenskap for historiefortelling, i alle dens forskjellige former, så det føltes som en naturlig match. Jeg gleder meg veldig til å jobbe sammen mot et felles mål med så dyktige og trygge mennesker, og få tilføre ytterligere kompetanse til et allerede spennende miljø, sier Sara Bohlin Derrick.