Grinde startet i praksis i Børsen i januar 2021, og ble på kort tid en sentral del av Børsen-redaksjonen. Etter praksisperioden fortsatte han i vikariat, og senere en prosjektstilling som nå blir fast.

Det melder Børsen i en pressemelding tirsdag morgen.

- Matias er et stort talent og faglig veldig sterk. Han er verdensmester i å levere «finans til folket» og er en viktig del av limet i Børsen-gjengen. Børsen og hele Dagbladet er storfornøyd med at Matias har valgt å bli hos oss til han en dag skal gå av med pensjon, sier Børsens avdelingsleder Nicolai Eriksen i meldingen.

Børsen peker i pressemeldingen på at redaksjonen har tatt store steg siden oppstartern høsten 2019. De har tidligere passert Finansavisen og Dagens Næringsliv målt i unike brukere på nett, skriver Børsen.

- Men vi er ikke forsynt av den grunn, og Matias vil ha en sentral rolle i Børsens jakt på nye jafs av lesermarkedet, fortsetter Eriksen.

Selv mener Grinde Norge trenger mer «finans til folket».

- Jeg setter stor pris på å få være med videre. Dette er kremjobben, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Å skrive for Børsen er stimulerende, lærerikt og ikke minst moro. Jeg har lært vanvittig mye i løpet av mine to år i redaksjonen, sier Grinde i meldingen.

- Mer «finans til folket» er noe Norge åpenbart trenger, spesielt i tider som nå. Det blir spennende å bidra til å styrke Børsens posisjon som et av landets viktigste økonominettsteder, fortsetter han.