Pitch, som byrået skal hete, «vil lage strategier, konsepter og kommunikasjon for merkevarer med samvittighet.» Bak Pitch står Øyvind Krag Ingul, Elise Skogrand og Anette Skjegstad, som til sammen har lang fartstid fra byråbransjen.

- Vi er veldig fornøyde med responsen vi har fått fra nye og gamle kunder så langt. Fordi kundene sto klare fra start, måtte vi skyve på utviklingen av vår egen identitet og profil, men nå er vi her og gleder oss til å ta fatt på nye spennende prosjekter og samarbeid, sier Skjegstad til Kampanje.

Studioet åpnet 1.oktober 2022 og er allerede godt i gang med prosjekter blant annet for kunder som Danske Bank, Trondheim Tech Port, Avinor, Cimon Medical og NTNU.

De tre partnerne har tidligere jobbet sammen i ulike konstellasjoner. Skjegstad og Krag Ingul kommer fra sentrale markedsstillinger i Danica Pensjon som tilbyr pensjonsprodukter og forsikring til privatpersoner og bedrifter. Der hadde Skjegstad stillingen som markedssjef, mens Ingul var markedsdirektør.

I juli 2022 ble Danica Pensjon kjøpt opp av Storebrand og Danica Pensjon ble fusjonert med Storebrand Livsforsikring. De to sluttet begge rett i etterkant av oppkjøpet.

To av byråpartnerne kjenner hverandre også fra tiden i det digitale produksjonsmiljøet Headspin der Ingul var daglig leder og Skogrand var fagansvarlig for konsept og kampanje. Skogrand var også innleid som fast konsulent i Danica Pensjon mens hun jobbet i Headspin.

- Vi har jobbet sammen i mange år og kjenner hverandre godt, sier Skjegstad.

I tillegg består byrået av prosjektleder Marit Andersen og et team med grafiske designere.

- Vi ser gjerne utenfor byen etter dyktige samarbeidspartnere som er top of their game siden vi ikke har noen ambisjon om å være best i alt. Det vi kan er strategi, konsept, og design. For å kunne levere høy kvalitet på leveranser utenom det, vil vi samarbeide med de flinkeste vi finner innenfor andre fagfelt, sier byråleder Øyvind Krag Ingul.