Christer Magnussen er tidligere kreatør med erfaring fra byråer som Trigger, Naug & Venner, The Oslo Company og Heisholt, og med kunder som DNB, NRK og Tine.

I 2021 var han med på å etablere frilansnettverekt At Hand. Nå forlkater han byråbransjen til fordel for den norske mat-startupen Palett, som er tidligere kjent som Smiz. Der blir han både markedssjef og medeier.

- Den nye jobben er en fantastisk start på det nye året. Jeg gleder meg veldig til å jobbe med en ekstremt motivert gjeng, som gir meg tilliten til å utvikle og forvalte merkevaren de har bygd opp fra bunn, sier Magnussen.

Palett er en tjeneste som bruker ledig kapasitet på storkjøkken til å lage sunn og bærekraftig mat. Selskapet driver med hjemlevering og har nylig lansert spiseklare matkasser.

- Jeg har alltid balansert mellom å være en gourmet og en gourmand, så derfor er det ekstra stas å få jobbe med flinke folk med lidenskap for mat. I et segment med mye kontrær informasjon er det desto viktigere med en aktør som tilbyr næringsholdige retter uten at det går på bekostning av smak, sier Magnussen.

Palett ledes av Frøya Hetzel og Kristine Bakk. Selskapet har tidligere vært omtalt av Shifter og Dagens Næringsliv.

- Til tross for inflasjon og brede prisøkninger ser vi at etterspørselen etter smaksrik, sunn kvalitetsmat fortsetter å øke. Vi har hentet inn mer penger til videre vekst samtidig som vi skal nå flere nye markeder – men med Christer på laget er vi sikre på å gjøre de gode strategiske valgene fremover, sier daglig leder-duoen i en pressemelding.

Christer Magnussen blir sittende som styremedlem i At Hand, men vil bruke arbeidsdagen sin hos Palett.