- Med en kraftig vekst de siste årene satser Concept Communication videre i 2023. Vi starter derfor året med å ansette en dyktig Business Development Manager, samt en prosjektleder for å styrke gjennomføringskapasiteten vår, sier Fredrik Hagelund, leder for marketing i Concept Communication.

Christian August Sandberg kommer inn som prosjektleder med lang fartstid fra flere store musikkfestivaler. Han kommer nå fra en stilling som Account Manager hos Last Mile Solutions, som jobber med løsninger innen «tingenes internett». Der hadde Sandberg ansvaret for flere av de største kundene i selskapet. 

- Jeg setter stor pris på tilliten jeg har fått, og gleder meg til å bidra til selskapets videre vekst og utvikling. Jeg ser frem til å ta fatt på nye utfordringer og vokse i rollen som prosjektleder, sier Christian Sandberg i meldingen.

Øystein Nilssen som går inn som Business Development Manager, kommer fra Lime Technologies, et internasjonalt IT-selskap som er totalleverandør av egen CRM-plattform. Der har han som Accound Manager drevet med salg mot både nye og eksisterende kunder.

- Jeg er utrolig stolt av å få sjansen til å bidra i videreutviklingen av Concept Communication som Business Development Manager. Her får jeg tre inn i en rolle som forener kunderelasjon og forretningsutvikling på en måte som vil spille på mine styrker. Jeg ser frem til å jobbe tett med Fredrik og resten av Concept Communication, og gleder meg til nye utfordringer.