- Jeg gleder meg, sier Jessica S. Lyche til Kampanje, påtroppende kommersiell leder i den ideelle organisasjonen Blå Kors.

Hun mener det i dagens verden med så mange samfunnsutfordringer gir mening å jobbe i Blå Kors

- Det er økonomisk og politisk usikkerhet, og ikke minst krigen i Ukraina. Samtidig er det flere som sliter nå enn tidligere i Norge - et av verdens rikeste land. Det gir meg mye å bidra i denne typen viktige arbeid, fortsetter hun.

Hun kommer fra stillingen som leder for relasjonsmarked i SOS Barnebyer, men forlater nå organisasjonen til fordel for Blå Kors.

- Blå Kors jobber med forebyggende tiltak, spesielt rettet mot barn og unge, samt behandling og inkludering. Rus er en av våre største samfunnsutfordringer og jeg brenner for saken. Jeg drives av å skape gode resultater, samt mobilisere på tvers av sektorer for finansiering av viktige samfunnsprosjekter, og dette er noe jeg skal jobbe mye med, sier Lyche. 

Hun tiltrer rollen som kommersiell leder i Blå Kors fra 1. februar.

Les også: Henter markedssjef fra Blåkors: - Jobber for at kvinners rettigheter skal bli

Jobbet under flere kriser
Lyche har til sammen 15 års erfaring med innsamlingsarbeid fra både Leger uten grenser og SOS-barnebyer.

- Under jobbintervjuene tenkte jeg «Her kan jeg bidra» og «Her kan jeg starte noe bra». Jeg har jobbet fire år i SOS Barnebyer, og i løpet av den tiden økte vi inntektene årlig og fikk mange flere nye partnere. Jeg tenkte jeg hadde gjort mitt og var klar for nye utfordringer, forklarer Lyche.

Hun forteller om de siste årene hvor hun har jobbet under særlig spesielle forutsetninger.

- Under koronapandemien var det mye fokus på de ansatte og hvordan jeg kunne motivere og støtte dem, men det mest inspirerende arbeidet jeg gjorde var å samle midler for Ukraina. Det var veldig inspirerende og noe av det mest givende jeg har vært med på i min karriere, sier Lyche.

Jessica Lyche er den andre ansatte på kort tid som forlater SOS Barnebyer.

Les også: Forlater SOS-barnebyer til fordel for Røde kors: - Kunne ikke la muligheten gå fra meg

- Blir mye nytt
Hun forteller at kjennes motiverende å skulle starte året med en ny jobb.

- Jeg kjenner Blå Kors og arbeidet godt, men jeg har selv aldri jobbet med dem tidligere. Så det blir mye nytt og mye å sette seg inn i. Å forankre en tydelig og resultatorientert strategi hvor hvordan vi skal skape inntekter, blir viktig. Samtidig må vi få på plass en kultur som motiverer de ansatte til å lykkes, sier Lyche.

Hun forteller videre at det nye arbeidet vil bestå av å legge nye strategier for hvordan hun og Blå Kors skal øke inntektene fra givere.

- Det blir mye strategisk arbeid, men like viktig blir jobben som leder. Å lede teamet for at det skal oppnå resultater samtidig som de trives. Vi satser på å øke inntekter fra næringslivet og stiftelser, samtidig posisjonere oss til å bli viktig for enkeltgivere, sier Lyche.

- Et samfunnsproblem
Avslutningsvis forteller Lyche at hun håper på å kunne inspirere og jobbe med mangfold. Hun har med sin bakgrunn fra Bolivia fått kjenne på utrygghet grunnet hennes bakgrunn. Særlig fra da hun var student og bodde i Russland.

- Da jeg flyttet fra Russland til Norge, var det første som slo meg, at jeg følte meg trygg. I Russland var jeg som ung kvinne vant med å oppleve diskriminering og vold. Rasisme er et samfunnsproblem i Moskva, mens i Norge fant jeg et mer likestilt samfunn, sier hun.

Hun mener det er viktig at organisasjoner, medier og sponsorer reflekterer over hvem man er i det norske samfunnet og «viser mangfold i deres handling og kommunikasjon.»

- Det er et fellesansvar vi har som ledere og markedsførere. Det er en viktig sak for meg og en rød tråd i mitt arbeid, avslutter hun.