Autostore-selskapet Pio har funnet sin nye markedssjef i det norske teknologiselskapet Gelato. Mathilde Quilleré tar med seg solid erfaring fra å bygge internasjonale merkevare og skal lede markedsaberidet med Pios globale lansering.

- Det er utrolig gøy å bli med på laget i et teknologiselskap som kommer til å revolusjonere SMB-markedet, sier Quilleré.

Pio er det norske robotlager-selskapet Autostores nye satsing på det globale markedet for små og mellomstore netthandelsselskaper.

- Ved å gjøre robot-lagerautomatisering tilgjengelig, skaper Pio en fremtid der uavhengige e-handelsbedrifter kan ta tilbake kontrollen og konkurrere på like vilkår. Noe som ikke bare vil komme kundene til gode, men til syvende og sist vil bidra til mer valgfrihet for oss alle som forbrukere, sier hun.

Pio jobber med byråer som Plus Plus i New York og R/GA på merkevarebygging og markedsføring. R/GA står bak hele Pios merkevareplattform, og dette arbeidet har sikret Pio omtale i amerikanske Adweek og Little Black Book.

- Med Pio ønsker vi å støtte «The ambitious independent». De som jobber med å gjøre drømmen sin til en virkelighet, sier Pio-sjef Magne Hatteland

På kundelisten til Pio finner vi blant andre Blender Agency og Dapper.