Tidlig i november ble det klart at Norwegian Promotion Group (NPG) kjøper seg inn i Aasland Graff & Partner, og etablerer NPG Sport & Communication - fullservicebyrå for sport og næringsliv som tilbyr tjenester innen event, sport, spons og innhold blant annet.

Les også: NPG kjøper seg inn i Aasland Graff & Partners

Nå utvikler byrået seg ytterliggere og henter Magnus Forseth som sponsoransvarlig og kommersiell rådgiver.

- Vi har store forventninger til Magnus. Han har allerede verdifull erfaring, solid gjennomføringskraft og kommersiell teft. Hans profil passer oss veldig bra, sier Svein Graff, administrerende direktør og partner i NPG Sport & Communication.

Forseth har tidligere jobbet med sponsorater i Norsk Toppfotball, og kommer nå fra stillingen som markedssjef i Lyn Fotball.

- Jeg ser virkelig frem til å ta del i etableringen og utviklingen av NPG Sport & Communication. Det å bli en del av et så sterkt fagmiljø med dyktige kolleger er svært positivt, og muligheten til å jobbe kommersielt med både idrett og næringsliv er midt i blinken for meg. Når en ser på den bredden og dybden i kompetanse NPG totalt sett besitter er det egentlig bare kreativiteten som setter grensene, sier Forseth.

NPGs to nye avdelinger for sport og kommunikasjon lokaliseres på Ullevaal Stadion.