PR-Byrået Nucleus ansetter to nye hoder til deres filmsatsing. Alexander Olsson kom inn i byrået i november som deres første postprodusent, mens Ingvill Sunnby starter i januar som visuell innholdsprodusent.

-Vi går inn i et nytt år med en veldig sterk rigg på filmproduksjon. Det åpner opp et stort mulighetsrom for oss og gjør oss i stand til å ta flere og større oppdrag for kundene våre. Det gleder meg at vi har fått så erfarne filmfolk som Alexander og Ingvill på laget. De vil være viktige bidragsytere for å sikre høy kvalitet og gode, kreative leveranser i året som kommer, sier Anette Jamtvedt, byråleder i Nucleus.

Olsson har nærmere 20 års erfaring som postprodusent og filmfotograf fra ulike produksjonsmiljøer. De siste fem årene har han jobbet for Hyper, hvor han var med på å bygge opp filmavdelingen.

- Jeg gleder meg veldig til å være med å bygge filmsatsingen i Nucleus, og ikke minst få jobbe i tospann med min gamle kollega Joachim Foss Rønning igjen. Her finnes det mye spennende potensiale i både kunder og prosjekter. Måten Nucleus er bygget opp på, og måten man tenker bredde på, er noe jeg gleder meg veldig til å være en del av fremover. Hele kommunikasjonsbransjen går mot mer film hvor kravene til kvalitet øker for hver dag. Det gjør meg veldig motivert til å sette Nucleus sin filmavdeling på kartet, sier Olsson.

Sunnby på sin side starter i Nucleus 2. januar etter å runde av året med arbeid for TV-programmet Luksusfellen. Hun har over 15 års erfaring i TV-bransjen med flere kjente programmer som eksempelvis TV 2 Hjelper deg og 71 grader nord. I Nucleus blir hun filmfotograf.'

- Etter mange år i TV-bransjen gleder jeg meg til å gå løs på nye utfordringer. Jeg ser frem til å jobbe i et byrå med stort spenn, og som forteller visuelle historier med fokus på troverdighet og kvalitet. Det blir spennende å bruke kompetansen fra fakta- og underholdningsbransjen til å lage innhold i Nucleus som engasjerer og berører, sier Sunnby.

Tross dystre spådommer om 2023 forteller Jamtvedt at Nucleus rigger for vekst med deres filmsatsing. Joachim Foss Rønning ble i mai ansatt som produsent og regissør, og med Sunnby og Olsson teller nå filmteamet i byrået fire.

- Med dette teamet på plass, er vi virkelig rigget for vekst innenfor film i 2023. Vi ser frem til et nytt år fylt med kort, lange, morsomme, emosjonelle og treffsikre filmer, avslutter Jamtvedt.