Maren Aas Nakken hadde sin siste dag som daglig leder i Splay One 30. desember. Hun begynte i selskapet i 2017.

- Jeg tok jobben i Splay fordi jeg skjønte det lå et enormt potensiale i kreatører på sosiale medier, som da var i en tidlig utviklingsfase. På den tiden var mange kjent med de tradisjonelle bloggerne, men utviklingen av videokonsum skapte store norske stjerner på YouTube, Instagram og Snapchat, sier hun.

I 2019 tok hun på seg jobben som norgessjef og hun var ansvarlig for sammenslåingen av Nent-selskapene Nice One og Splay, som ble Splay One. I 2021 skiftet selskapet hender til Caybon.

- Målet mitt har hele veien vært å kunne bygge opp et selskap som tar en tydelig posisjon, som viser til lønnsomhet og er tilpasningsdyktig. Splay sin suksess har nettopp vært at vi har klart å bygge en modell som gjør at vi kan tilpasse oss raskt og effektivt.

Nå vil Maren Aas Nakken gå løs på gründerdrømmen.

- Etter å ha vært med i oppstartsfasen av flere selskap, kjenner jeg at jeg har blitt voksen nok til å starte eget selskap, men jeg kan dessverre ikke si noe mer på dette tidspunktet, sier hun.

- Maren har gjort en fantastisk innsats i Splay One og har vært en viktig kulturbærer i hele den nordiske organisasjonen, og vi ønsker henne masse lykke til videre, sier Jonna Säll, administrerende direktør i Splay One Group.