Etter at Schibsted-selger Joachim Bro stakk av med prisen «Norges beste medieselger» for et par uker siden, har også Amedia gjennomført sin egen kåring av beste selger. Den prisen var det Petter Jonassen som fikk da lokalavisekonsernet delte ut Amedia Awards på Quality Hotel Expo Fornebu.

- Det er utrolig motiverende å se at at målrettet jobbing gir effekt! Årets selger sto som mitt øverste mål for 2021. Det er en type utmerkelse jeg har bevist siktet inn mot helt siden jeg fra ung alder viste jeg ville jobbe med salg og ønsket å bli best mulig. Det føles utrolig godt å kunne krysse av for dette målet, og det er mye takket være en utrolig spennende arbeidsplass og gode kolleger, sier Jonassen til Kampanje. 

Over 300 mennesker fra hele Norge var samlet til Amedias salgskonferanse.  Jonassen fikk prisen på bakgrunn av sitt reklamesalg i fjor. Jonassen er til vanlig key account manager i Amedia Telemark/Agder.

– Petter har levert salgsprestasjoner i toppklasse. Han har vist salgsteft på høyeste nivå og fortjener virkelig utmerkelsen som årets selger i Amedia i 2021. Petter er en rollemodell for Amediamåten å selge på. Han jobber med innsikt, leverer verdi for kundene og skaper effekt i alle ledd. Jeg er virkelig stolt over at Petter jobber i Amedia, sier Christian Thu videre, sier salgsdirektør Christian Thu i Amedia Salg og Marked.

Foruten Thu har juryen bestått av konserndirektør Hilde Norddal hos Amedia Salg og Marked, konserndirektør mediehus Pål Eskås i Amedia og salgsdirektør region Øivind Ludvigsen hos Amedia.

Men det var ikke bare Jonassen som fikk heder og ære under Amedia Awards. Sissel Ødemotland Vigre fikk prisen for årets salgsleder. Hun er salgsdirektør i Amedia Nordsjø.

Les også: Joachim Bro er Norges beste medieselger: - Det er mye å ta inn akkurat nå