Gard Leren-Lindstrøm er ansatt som ny leder for medieavdelingen i Los. Han har syv år bak seg i forskjellige roller i Dentsu-systemet og kommer sist fra jobben som Head of Media Planning i Iprospect. 

- Jeg har fulgt med på Los & Co lenge og har merket meg hvordan de organiserer seg for å kunne møte stadig mer komplekse utfordringer. Kombinasjonen av faglig kompetanse på tvers på huset, mye bra folk og ikke minst spennende forretningsmuligheter var det som gjorde dette til et enkelt valg, sier Leren-Lindstrøm.

Jobben hans blir å videreutvikle integreringen av kreativitet og mediestrategi for for byråets kunder.

- Gard er en erfaren medierådgiver som vet å se hele bildet. Han har allerede blitt et godt tilskudd sosialt og faglig, og hjelper oss med å dekke morgendagens behov. Med Gard på laget er både vi og kundene sikret en kompetent og hyggelig kar som vil bidra til vekst og evner å se det mulighetsrommet mediemarkedet har i dag, sier Los & Co-sjef Espen Haugen.

Gard Leren-Lindstrøm begynte i byrået tidligere i november.  

- Det er en fin og flink gjeng som jobber på Skuret og jeg har blitt kastet ut i mye spennende allerede. Jeg gleder meg til å jobbe tettere med det kreative miljøet og bidra til å bygge morgendagens byrå, slik at vi kan hjelpe kunder til å oppnå enda bedre forretningsresultater, sier han.