Joachim Dagenborg er ansatt som ny kommunikasjonssjef i Ikea Norge. Han tar over jobben etter Siv Egger Westin, som har meldt overgang til Vy.

- Jeg ser virkelig frem til å begynne i Ikea. Jeg har blitt svært imponert over hvor fremoverlent og nyskapende de er på alt fra produktutvikling til hvordan de tar vare på menneskene i organisasjonen. Jeg gleder meg til å bli en del av laget, sier Dagenborg til Kampanje.

Han kommer fra en tilsvarende stilling i interesseorganisasjonen SMB Norge. Joachim Dagenborg har også ti års erfaring som journalist i Reuters.
 
- Det er selvfølgelig litt vemodig å forlate gjengen i SMB Norge etter 4,5 år. De gjør en svært viktig jobb for landets små og mellomstore bedrifter og jeg ønsker dem alt det beste fremover, sier han.

Kommunikasjonsdirektør i Ikea Norge, Helene Løken, gleder seg til å få Joachim Dagenborg med på laget.

- Vi er sikre på at hans erfaring og personlighet vil bidra sterkt til Ikea og vår ambisjon om å bli best på en helhetlig og sømløs kundeopplevelse samt å skape en bedre hverdag for de mange menneskene, sier hun.

Les også: Ikeas kommunikasjonssjef går til Vy