Heidrun Reisæter forlater stillingen som teknologidirektør i NRK til fordel for en tilsvarende stilling i Nav. Der får hun snavsr for å lede og utvikle Navs teknologimiljø og teknologiportefølje.

- Etter 20 år i mediebransjen har jeg i det siste kjent på nysgjerrighet rundt hvordan mine erfaringer vil kunne anvendes på et annet område. Da muligheten i Nav dukket opp, ble jeg så engasjert at jeg har valgt å ta steget over i noe nytt selv om jeg fortsatt har stor kjærlighet for NRK og oppdraget vårt. Nå gleder jeg meg til å få bruke alt jeg har lært om digitalisering og teknologiledelse til beste for et annet viktig samfunnsoppdrag - å sikre gode velferdstjenester til Norges innbyggere, sier Heidrun Reisæter i en pressemelding fra NRK.

Hun har åtte år bak seg i NRK. De siste fire årene har hun vært teknologidirektør.

- Heidrun overtok ansvaret for teknologi, publikumsprodukter og produksjon i en svært viktig periode for NRK. Som teknologidirektør har hun stått i sentrum for noen av de største endringene vi har opplevd. Jeg er svært takknemlig for at hun har bidratt til å profesjonalisere og modernisere NRK og vil ønske henne lykke til med nye og viktige utfordringer i NAV, sier Vibeke Fürst Haugen, kringkastingssjef i NRK.