Dentsu-byrået Merkle er i vekst og nå vil de løfte salget av kundeopplevelse og martech-prosjekter ytterligere med ansettelsen av Henrik Staib som ny Account Director.

- Vårt inntrykk er at kundeopplevelse og martech er på agendaen til våre kunder, på tross av tøffere tider og økonomiske utfordringer. Området vi jobber med er forretningskritisk for mange kunder og vi tror på fortsatt vekst fremover. Derfor er det viktig for oss å rekruttere flere dyktige folk som kan levere bra arbeid til våre kunder, sier byråleder Michael Legendre.

Henrik Staib kommer fra roller som strategisk konsernkundeansvarlig og kommersiell forretningsutvikler i Aller Media.

- Jeg har med stor interesse fulgt med på utviklingen rundt martech og CXM fra publisist-siden, så da jeg ble kontaktet om muligheten for å jobbe som Account Director hos Merkle ble jeg umiddelbart nysgjerrig, sier han.

Det var til syvende og sist kjemien som ble avgjørende, ifølge Stain.

- I møte med Charlotte (Roppen, red. anm.) og Michael følte jeg kjemien var der og at det var god match mellom oss. For meg er kjemi helt avgjørende når jeg står overfor en såpass stor avgjørelse som et jobb-bytte tross alt er. Reisen og veksten til Merkle videre ville jeg rett og slett bli med på.

Byråleder Michael Legendre er godt fornøyd med ansettelsen.

- Vi er veldig stolte av å ha ansatt et bransjetalent som Henrik. Han er kjent for å lett kunne sette seg inn i kundene sine utfordringer og jobbe ut verdifulle løsninger fra det.