Rema 1000 ansetter Hege Rognlien til å lede dagligvarekjedens arbeid med kommunikasjon- og pressearbeid.

I 2019 etablerte Hege Rognlien kommunikasjonsbyrået Velkomm AS, hvor hun ble daglig leder i februar 2020. Nå har Rema 1000 rekruttert Rognlien etter en periode hvor hun har hatt oppdrag for konsernet.

- Jeg er veldig glad for at Hege Rognlien har takket ja til å bli ny leder for kommunikasjon i Rema 1000. Hun har jobbet med oss siden november i fjor og har rett og slett gjort en strålende jobb. Med Hege på laget får vi en erfaren leder med lang fartstid fra norsk dagligvare. Nå ser vi frem til at hun blir en helblå spiller for Rema 1000-laget, sier Pia Mellbye, direktør for salg- og marked i Rema 1000.

Rognlien har bransjeerfaring fra blant annet NorgesGruppen, Tine og Mills, og har de siste tre årene etablert og drevet kommunikasjonsbyrået Velkomm AS. Rema 1000 beskriver henne som et kommunikasjonstalent .

- Det er klart at jeg har tenkt meg nøye om og jeg er veldig takknemlig for alle de som har vist meg tillit de siste årene. Men Rema 1000 er en av Norges mest verdidrevne selskaper, i en av Norges meste spennende bransjer og dermed er dette en av Norges mest spennende kommunikasjonsstillinger, så da var egentlig ikke valget så vanskelig, avslutter Hege Rognlien.