Trond Bentestuen (52) er ansatt som administrerende direktør i Løvenskiold Handel. I perioden 2018-2021 var Bentestuen administrerende direktør for Rema 1000 Norge med ansvar for 650 butikker og en samlet omsetning på om lag 52 milliarder kroner. Men våren 2021 sluttet Bentestuen brått i dagligvarekjempen. 

Les også: Bentestuen om Rema 1000-avgangen: - Jeg ønsket at dette skulle vare lenger

Fra 2008 til 2018 var han ansatt i DNB hvor han var en del av konsernledelsen. Først som konserndirektør med ansvar for bankens markedsføring/kommunikasjon og e-Business (nettbank/mobilbank), deretter som konserndirektør for personmarkedet i banken hvor han var ansvarlig for omfattende omstillinger, digitalisering av tjenester og utvikling av Vipps. I de siste to årene i DNB var Bentestuen konserndirektør og ansvarlig for formuesforvaltning, private banking og forsikring.

- Jeg ser frem til at Trond Bentestuen, som har lang erfaring fra ledende stillinger i varehandel og finans, skal bidra til videreutvikling av Løvenskiold Handel og Maxbo og styrke selskapets posisjon som en ledende aktør i byggevarebransjen, sier konsernsjef Carl Otto Løvenskiold i en melding.

Løvenskiold Handel som er et heleid datterselskap av Løvenskiold-Vækerø, hadde i 2021 en samlet omsetning på 5,3 milliarder kroner. Selskapet har en ledende posisjon i det norske byggevaremarkedet, og betjener både forbrukere og profesjonelle kunder gjennom kjeden Maxbo som omfatter 65 varehus. Han tiltrer stillingen senest 1. januar 2023.

Fra 2002-2008 var Bentestuen nordisk markeds- og kommunikasjonsdirektør i Expert (i dag Power, red.anm.). Det siste året har Bentestuen vært engasjert som rådgiver for selskaper innenfor industri og finans.