Den svenske investoren og seriegründeren Shervin Razani kjøper seg inn i rekrutteringsselskapet Hammer & Hanborg i Norge.

- Det norske arbeidsmarkedet er et marked med et umettelig behov på kompetanse. For å finne de rette folkene og den rette kompetansen, trenger næringslivsledere de aller beste rådgiverne innen rekruttering og bemanning. Og Hammer og Hanborg er rett og slett best i markedet på det de gjør, sier Razani i en melding.

Razani har selv grunnlagt flere selskaper i ulike bransjer, blant annet Jurek som er et av Sveriges største rekrutterings- og konsulentutleieselskaper innen juss og økonomi.

- Vi ser hvordan bransje etter bransje digitaliserer spisskompetanse innen kommunikasjon, markedsføring og digitalisering. Det åpner for fortsatt vekst og mange spennende muligheter for et kompetent, offensivt og ambisiøst miljø, sier Razani.

Sammen med gründer og daglig leder Trine Larsen har de to nå lagt planer for videre vekst.

- Å få Shervin med på våre vekstambisjoner er for meg en drøm som nå er blitt virkelig. For oss er dyp innsikt i behovene til fremtidens næringsliv en viktig suksessfaktor, og Shervin har vist gjennom flere år at han skjønner dette bedre enn de fleste, sier Larsen.

Hammer & Hanborg Norge er et rekrutteringsfirma innenfor kommunikasjon og markedsføring, og har i de siste årene også vokst på å hjelpe næringslivet med digital omstilling. Larsen selger nå ti prosent av aksjene sine til Razani, som i tillegg kjøper 60 prosent av det svenske morselskapet Hammer & Hanborg i Sverige fra Åsa Falkman og Christina Hammer.

Larsen selv beholder 20 prosent av aksjene i selskapet og ser frem til å samarbeide med den svenske investoren. 

- Shervin er han inspirerende og smart, og jeg gleder meg til å jobbe tett med han fremover, sier Larsen.