Siv Egger Westin slutter som kommunikasjonssjef i Ikea til fordel for en tilsvarende stilling i Vy. Selskapet driver både med tog, buss og gods, og det er innenfor førstnevnte område at Westin skal få bryne seg.

- Jeg trengte ikke å tenke noe særlig da jeg så utlysningen fra Vy, jeg fikk rett og slett lyst på jobben! Jeg skjønte at her ville det være mange spennende kommunikasjonsfaglige utfordringer og mulighet til å lære masse nytt, sier hun i en pressemelding.

Stillingen har tidligere vært besatt av Gina Scholz som har gått over til Transportøkonomisk Institutt.

- Vi er veldig fornøyde med å få Siv med på laget. Med hennes evner til å forenkle, skape engasjement og tenke på kunden i alle situasjoner, er jeg sikker på hun vil bidra til at enda flere vil reise miljøvennlig med Vy, sier Elin Myrmel-Johansen, kommunikasjonsdirektør i Vy.

Siv Egger Westin starter i jobben 10. oktober.

- Jeg ser frem til å jobbe med en aktør som er så viktig både for kundene og for miljøet. Jeg håper jeg kan bidra til å gjøre Vy til en enda sterkere merkevare, gjennom tydelig og folkelig kommunikasjon.