Nordengens erfaring fra mediebransjen og det offentlige representerer bredden i kommunikasjonsfaget og de oppdragene Wergeland Apenes har hatt de siste årene.

Det skriver PR-byrået i en pressemelding mandag morgen.

- Det har vært spennende å følge utviklingen i firmaet og bransjen så langt, og vi opplever fortsatt god etterspørsel etter de kommunikasjonstjenestene som vi tilbyr. Det er givende å få jobbe med varierte og interessante kunder, og samtidig kunne skape effekt og gode resultater for dem, sier Nordengen i meldingen.

Madeleine Nordengen har bakgrunn som journalist, og spesialiserer seg på mediekontakt og mediehåndtering, idéutvikling og innholdsproduksjon. Hun er også fagansvarlig for avdelingen for innsikt, analyse og måling i Wergeland Apenes.

- Senioropprykket er en viktig anerkjennelse av Madeleines gode arbeid og innsats for firmaet, samtidig som det er viktig for utviklingen av selskapet, sier daglig leder i WergelandApenes, Martin Apenes

Flere rykker opp
Tidligere i vår gjorde også Suzanne Nedrum og Arne Andreas Opheim opprykk til seniorrådgivere i Wergeland Apenes. Ifølge Martin Apenes har begge verdifull erfaring fra fagområder som flere kunder etterspør.

Suzanne Nedrum har bakgrunn fra Høyre, både som bystyrerepresentant og rådgiver. I tillegg til politikk, er hennes spesialkompetanse merkevarebygging og posisjonering.

- Jeg får energi av å jobbe med sterke merkevarer som tør å tenke nytt og utfordre det etablerte. Det gjør at kommunikasjonsmulighetene er store, man holder seg faglig oppdatert og utvikler seg som rådgiver, sier Nedrum.

Arne Andreas Opheim har lang fartstid som kommunikasjonsrådgiver og jobbet i Dinamo før han gikk over til Wergeland Apenes i 2021. Med sin retorikkfaglige bakgrunn har Opheim blitt en særlig etterspurt rådgiver og kursholder innen formidling- og budskapstrening.

- God kommunikasjon gjør verden bedre. I en tid der vi bombarderes med, og villedes av, kommunikasjon fra alle kanter, er det å få veilede toppledere og virksomheter til bedre, klarere kommunikasjon og sunnere formidlingskultur svært meningsfullt, sier Opheim.