Per Olav Ramstad er ansatt som ny administrerende direktør for Norstat Norge. Han kommer fra samme stilling i Reform Fasade, et Saint Gobain oppstartsselskap, og har mer enn 20 års erfaring innen forretningsutvikling, salg og markedsføring fra FMCG og B2B i både Orkla og Jotun.

- Jeg ser frem til å ta over ansvaret for Norstat Norge, og er svært imponert over den ledende posisjonen som selskapet har opparbeidet seg på det norske markedet, sier han.

Ramstad overtar etter Nina Kulås som tidligere i år meldte overgang til Kulturrådet.

- Jeg er virkelig motivert for å ta del i å realisere neste vekstnivå sammen med teamet, ved å kombinere ledende teknologi, ekspertise og utmerket kundeservice, fortsetter Ramstad,  som tiltrådte stillingen 6.september..

Regionsdirektør for Nord-Europa i Norstat, Tue Meier-Poulsen, forteller at selskapet er glade for å ha Ramstad ombord.

- Per Olav har et sterkt kundefokus og engasjement for vekdt, kombinert med riktig sett lederegenskaper. Jeg er sikker på at han vil lykkes med å lede teamet og utvikle virksomheten i de kommende årene, og fortsette å levere høykvalitets data og utmerket kunderservice, sier han.

Norstat ble etablert i 1997 og har i dag et nettverk av to millioner respondenter fordelt på 19 land.