For ganske nøyaktig ett år siden lanserte MediaCom sin nysatsing på reklame- og innholdstjenester, Creative Systems, ledet av Mads Karlsen. I dag jobber de med merkevarer som Mycall, Coca Cola, Ikea, Clas Ohlson og Sparebank 1.

Karlsen forteller at Creative Systems er i vekst og at de opplever stor etterspørsel etter deres tjenester.

- Vi leverer på en solid bredde av tjenester og disipliner, og ser spesielt at tverrfaglige prosjekter innenfor merkevareutvikling, personalisering, og SEO og brukeropplevelse øker, sier han.

Nå henter de inn to nye hoder for å styrke kompetansen på flere felt de tror blir viktige i årene fremover, ifølge Karlsen.

- Akkurat nå har vi styrket det kreative teamet med Cecilie Aarvåg Hagen og Elise Platou, forteller han.

Hagen kommer sist fra Fjordland, hvor hun har jobbet i syv år som både kreatør og innholdsprodusent. I Creative Systems har hun fått rollen som kreatør, mens Platou blir innholdsrådgiver. Hun kommer fra Oda, og har nå gått inn i rollen som innholdsrådgiver hos sin nye arbeidsgiver.

- Vi er kjempefornøyde med at Cecilie og Elise velger å jobbe hos oss. De kommer begge fra arbeid med sterke merkevarer i profesjonelle marketingmiljøer og jeg er helt sikker på at de kommer til å tilføre oss solid kompetanse på tvers av flere fagfelt, med særlig fokus på det kreative- og strategiproduktet vårt, sier Karlsen.

- Jeg vet at det jobber utrolig mange flinke folk i MediaCom, så dette har jeg gledet meg skikkelig til, sier Hagen og legger til:

- I tillegg har jeg et veldig godt inntrykk av MediaCom etter å ha jobbet på kundesiden i flere år. Her er det mye kunnskap og utviklingsmuligheter, som deles flittig. Det blir gøy å få bruke erfaringen min på de spennende merkevarene som er her.

Også Platou skryter av sin nye arbeidsplass:

- Jeg ønsket å jobbe et sted med et stort og dyktig fagmiljø som jobber tverrfaglig. I tillegg har jeg et veldig godt inntrykk av kulturen i MediaCom og hva de har fått til, sier hun.

Hagen tiltrådte sin nye stilling i august og er allerede i gang med arbeid på flere kunder. Platou begynte 1. september.

- Med lanseringer sikrer vi et helhetlig produkt ut til våre kunder som er tatt vel imot. Det er gledelig å se at vi fortsetter å tiltrekke oss flinke og erfarne folk til et allerede solid team, sier byråleder i MediaCom, Britt Skjeppestad.

Creative Systems har i dag 16 ansatte og jobber tett med alle kundeteam i MediaCom.