Eivind Griffith Brænde kommer fra ulike roller innen markedsføring og kommunikasjon i DNB og skal nå lede DNs innholdssatsing. Brænde har tidligere hatt lederstilling i byrået The&Partnership samt redaksjonell erfaring fra VG og E24.

- Å få lede et byrå som kombinerer kommersielle mål med samfunnsengasjement og førsteklasses historiefortelling er en oppgave som trigger meg veldig. Jeg har fulgt DNX siden oppstarten og er imponert over innovasjonskraften og det kompromissløse fokuset på kvalitet, sier Griffith Brænde.

Med seg på DN-laget får han Julie Botnen som skrivende innholdsleder og Daniel Gauslaa som innholdsrådgiver. Botnen har vært content manager i Spoon og redaksjonell leder i Egmont. Gauslaa kommer fra stillingen som innholdsprodusent i Handelsbanken.

- DNX skal være det foretrukne innholdsbyrået for bedrifter og organisasjoner som ønsker å posisjonere seg innen norsk samfunn- og næringsliv. Redaksjonell kompetanse, kommersiell forståelse og kundeorientering er nøkkelen til å levere på denne oppgaven. Høstens ansettelser er derfor en perfekt match, sier Tonje Nordan, leder for event og innholdsmarkedsføring i NHST Media Group.

DNX har blant annet Bring, NHO, Sopra Steria og NTNU på kundelisten. Avdelingen har hovedbase i Oslo, med team i London (UK) og Stamford (US) som produserer innhold for de globale publikasjonene i NHST Media Group.