Annonsørforeningen Anfo skal på ny kåre årets foredragsholder og de nominerte kommer fra en rekke ulike deler av bransjen.

- Vi setter pris på alle som har hjulpet oss, enten vi snakker om fysiske, digitale eller hybride møteplasser. Det har vært usedvanlig mange gode prestasjoner det siste året. Bare det å komme med i et finaleheat som det vi her presenterer, er en seier, sier Marlene Rasmussen, eventprodusent i Anfo.

Finaleheatet består av 15 foredragsholdere som nå kjemper om prisen. Regjerende mester er Vebjørn Søndersrød fra Advokatfirmaet Ræder.

- Vebjørn er faktisk på listen i år igjen. Han er en engasjert venn av ANFO og når vi arrangerer møteplasser hvor markedsføring, markedsrett og personvern er på agendaen er Vebjørn en naturlig mann å gå til. Topplisten med de nominerte til prisen viser aktualiteten og spekteret i Anfo sitt faglige tilbud. Det er vi stolte av. Store deler av bransjen er representert. Noen navn er kjente, alle navn er kjære og noen navn er nye bekjentskap for mange av oss, sier Rasmussen.

De aktuelle for prisene «Årets foredragsholder 2021-2022» er, Adrien Bjørnskau i Red Dentsu X, Britt Otterdal Myrset fra Deloitte, Kristin Selfors fra Hyper, Elisabeth Haug fra Farmasiet, Helene Friis fra Innovasjon Norge, Rune Opdahl fra Advokatfirmaet Wiersholm, Kim Motrøen fra Møller Mobility Group, Felix Kruth fra Voyado, Hans Petter Stub fra Whydentify, Erik Fossum fra Pressfire, Ida Tabak fra Publicis Group, Knut Sverre, Syver Lauritzsen, Petter Lindquist fra Try Creative Tech og Forsvaret, Julia Paulsen og Andreas Einesson fra Elkjøp Nordic, Jo Jørgen Stordal fra Point Media og fjoårets vinner Vebjørn Søndersrød fra Advokatfirmaet Ræder.