Retail House Varejo, som er en del av Ahead Group, skal fremover bare hete Varejo. Bakgrunnen for navnebyttet er ifølge en pressemelding at Varejo skal jobbe bredere med kommunikasjonstjenester utover rene retail-aktiviteter.

- Navnebyttet er en del av strategien om å utvide tjenestetilbudet, og da er det også naturlig å styrke laget med flere folk som representerer en større bredde i kompetansen, sier administrasjonssjef Lars-Ivar Ødegaard.

Herman Bøhn-Lie er ansatt som prosjektleder og skal først og fremstjobbe med event-relaterte tjenester. Han har bakgrunn fra Forsvaret og har en bachelor i internasjonal markedsføring.

- Jeg er veldig glad for å ha fått muligheten i Varejo, da det passer min profil utmerket. Her får jeg jobbe med en rekke kommunikasjonsutfordringer både operasjonelt og strategisk, sier han.

Miriam Olaussen har lang erfaring fra retail fra Voice og Nilson Group. Hun har en bachelor i markedsføringsledelse og en master i strategisk kommunikasjon.

- Som prosjektleder i Varejo får jeg kombinert min praktiske erfaring med utdannelsen. Noe jeg er glad for. Ikke minst har jeg blitt en del av en veldig hyggelig gjeng i Varejo, samtidig som det er veldig spennende å være en del av den Aller-eide byrågrupperingen Ahead Group som representer alle kommunikasjonsdisipliner, sier hun.

Marcus Punsvik kommer fra stillingen som markedsrådgiver i fylkeskommunen Troms og Finnmark. Han har en mastergrad i ledelse, innovasjon og marked.

- Den nye hverdagen i Varejo er utrolig spennende. Med høy fart og mange prosjekter er det mye som skjer, heldigvis er det en stor mengde intern kompetanse å lære fra. Det er gøy med en jobb der ingen dager er like og hvor jeg får jobbet med flere av landets og verdens største merkevarer, sier han.