Reklamebyrået WAL har i det stille bygget opp en designavdeling som nå teller ti stykker under ledelse av Kaja Isnes. De siste tilskuddene er Ellinor Larson og Patrick Wivegh. Ellinor Larson kommer sist som designer fra Per Høj.

- WAL har levert mye bra arbeider og har et veldig dynamisk og kreativt miljø som har vokst mye på kort tid. Jeg gleder meg over muligheten til å lære og bli inspirert av de flinke folka her og være en del av den spennende utviklingen byrået har, sier Larson. 

Patrick Wivegh har jobbet freelance som designer og illustratør, både selvstendig og i Deformat. Han står blant annet bak designet til Mysterud Bar.

- Jeg er veldig glad for muligheten til å bli en del av gjengen i WAL og er også veldig stolt av at jeg kan bidra med min kompetanse i designavdelingen her. Med helt nye utfordringer og et nytt, stort, dynamisk miljø gleder jeg meg til tiden fremover og å komme ordentlig i gang som en del av WAL, sier Wivegh. 

- Både Ellinor og Patrick er veldig dyktige på hver sin måte og vi er veldig glade for at de valgte å komme til WAL. Nå gleder vi oss stort til å komme i gang med masse spennende prosjekter utover høsten avslutter Isnes.