Kristin Norli og Håvard Johansen blir Try-konsernets første representanter i Midt-Norge. Norli har allerede et par år fartstid i byråkonsernet som rådgiver og innholdsredaktør i Try Råd. Hun får selskap av Håvard Johansen, som er ny i Try-sammenheng. Johansen er ansatt i Try Dig og kommer fra designbyrået Skogen i Trondheim.

- Vi har allerede mange prosjekter med naturlig trøndertilhørighet, og med fast tilstedeværelse lokalt kan vi øke verdien av tjenestene våre for både eksisterende og potensielle kunder, sier Sindre Beyer, leder av Try Råd.   

- Trøndelag har det meste. Fra produksjon av energi og mat, til reiseliv, handel og havbruk. Også er Trondheim den uovertrufne teknologihovedstaden i Norge. At vi som et komplett kommunikasjonshus kommer tettere på alt dette, rent fysisk, kan gjøre en stor forskjell, sier Kristin Norli.

Før hun begynte i Try jobbet hun som journalist og nyhetssjef i E24 og med innholdsmarkedsføring i Schibsted.

- Det er et strategisk valg å etablere seg i Trondheim, skal vi kommunisere til hele Norge så er det viktig at vi unngår å bli for Oslo-fokuserte, sier hun.