Judith Preisig Parviainen kommer til The Oslo Company etter fem år i Schjærven.

- Jeg opplever The Oslo Company som et litt annerledes og veldig kreativt byrå som gjør mye spennende. Fokuset på å utvikle og produsere gode historier gjennomsyrer hele huset, sier Parviainen.

Hun kommer opprinnelig fra Sveits og har bred erfaring med internasjonale kunder. I Schjærven var hun blant annet prosjektleder for XXL med ansvar for Norge, Sverige Finland og Østerrike. 

- God planlegging og infrastruktur er key for å lykkes med gjennomføring av kampanjer på tvers av markeder. Jeg liker godt å ha rollen som sørger for orden og fremdrift, og får alle til å jobbe sammen mot et felles mål, sier Parviainen.

Reklamesjef i The Oslo Company, Lise Marie Mørkved, forteller at de var på jakt etter en prosjektleder med den type erfaring og bakgrunn som Parviainen kommer med.

- Hun er utrolig strukturert, og sørger for at alle føler seg informert og ivaretatt. At hun jobber like godt på norsk, engelsk og tysk er også både unikt og imponerende. Hun har rett og slett alle kvaliteter vi så etter, sier Mørkved.

- Jeg hadde lyst på en ny utfordring, og har følt meg inkludert fra dag én og er allerede i gang med min første kampanje. Å høre folk i og utenfor bransjen som snakker om kampanjer som du er en del av, er noe av det beste jeg vet med jobben. Det er jeg sikker på at jeg vil oppleve her, avslutter Parviainen.

Parviainen har erfaring som prosjektleder fra byrået Schjærven og samarbeidsbyråene Clockwork og Re:Media og i tillegg til XXL har hun erfaring med kunder som Bohus og Holdbart.