André Gidoin blir kreativ direktør og går inn i ledelsen i Nord DDB sammen med Frank Nystuen. Det melder reklamebyrået Nord DDB i en pressemelding denne uken. 

- Jeg har allerede hatt gleden av å være involvert i flere prosjekter som virkelig viser den strategiske og kreative styrken til Nord DDB Oslo. Vi er også en del av et helt unikt nordisk nettverk som gir oss muligheter som få, om noen, andre byråer i Norden har. Det skaper en veldig morsom hverdag og var en av mange grunner til at jeg valgte Nord DDB, sier André Gidoin i meldingen. 

Han har lang internasjonal fartstid bak seg og har jobbet for en rekke store merkevarer, som blant annet Apple, The North Face, Stella Artois, Absolut Vodka, Montblanc og FN. Han har i tillegg vunnet et tresifret antall priser i blant annet Cannes, Eurobest, D&AD og The One Show.

- Vi måtte være rask i avtrekkeren
Eddie D´Sa, byråleder i Nord DDB Oslo er svært fornøyd med å ha sikret et så sterkt tilskudd til byrået:

- Da vi først hørte at André skulle flytte hjem til Norge fra New York, visste vi at vi måtte være rask i avtrekkeren. André har to år på rad vært rangert som en av verden beste kreatører under 30 år på Young Guns topp 20 liste, og vunnet imponerende mange internasjonale priser. Han har et sterkt strategisk sinn og føltes som en utrolig god «fit» for Nord DDB. De unike erfaringene han tar med seg tilbake til Norge etter å ha jobbet på internasjonalt toppnivå er noe både byrået og våre kunder vil nyte veldig godt av i fremtiden.

Brukte to år på omstilling
Da Gidoin returnerte til Norge etter å ha jobbet ti år internasjonalt, brukte han to år som frilanser for å forstå og «forske» på den norske reklamebransjen.

- Det har vært en veldig positiv opplevelse å komme hjem fra det internasjonale reklamemarkedet som har litt andre spilleregler enn det vi har her. Etter å ha jobbet som frilanser for en rekke ulike byråer i to år, har jeg fått en god forståelse av hvordan de ulike byråene tenker og er veldig klar til å bruke alt jeg har lært på en konstruktiv måte for mitt nye byrå, mine kolleger og kunder. Det blir veldig spennende fremover. 

Gidoin gikk ut av Westerdals i 2009 og har jobbet for blant annet Sid Lee, Leo Burnett og DDB i New York, Milano og Paris.