Reklamebyrået Something Good starter høsten med å hente Thomas Mittun-Kjos som tekstforfatter og strategisk rådgiver. Han har vært i Foll siden 2017, og har tidligere jobbet i Schjærven, Hei reklamebyrå og Dinamo.

- Jeg har fulgt Something Good en god stund og liker deres måte å tenke på og hvordan de jobber for at organisasjoner og merkevarer skal ta en viktigere rolle i folks liv, sier Mittun-Kjos.

Han har jobbet med merkevarer som Jernia, Opplysningen 1881, Nidar, Rema og Rødekors.

- For å bli lagt merke til, husket og likt handler det om å koble avsenderen til noen emosjonelle verdier de med troverdighet kan stå for og som folk faktisk bryr seg om. Her har Something Good markert seg sterkt så lenge jeg har fulgt dem og jeg gleder meg veldig til å være en del av denne dyktige gjengen, fortsetter han.

Daglig leder i byrået, Mai-Bente Paulsen, er glad for sin nyeste signering.

- Vi har lenge vært på jakt etter en tekstforfatter som er god på å lage slitesterke, solide kommunikasjonskonsepter. Thomas har jobbet med noen av landets største merkevarer, og har både kreativ kraft og et strategisk hode. Det er en kombinasjon vi virkelig setter høyt, sier hun.

Videre beskriver hun det å få Mittun-Kjos med på laget som «den beste starten på høsten Something Good kunne få». På kundelisten har byrået blant andre Franzefoss, Norges Blindeforbund og Handelshøyskolen BI.