Pia Ølstad og Linus Hjellström har jobbet med merkevarer som Ikea, Freia og VG, men har nå flyttet sakene sine fra Torggata 16 til Torggata 1 etter henholdsvis ni og fem år hos SMFB.

Byråleder i Nord DDB, Eddie D’Sa, forteller at de har fulgt med på nysigneringene i en årrekke og at han er glad for å endelig ha dem med på laget.

- Vi har fulgt Linus og Pia i flere år. Det er ikke vanskelig å bli imponert over jobbene de har gjort for noen av Norges største merkevarer, men det som virkelig tiltalte oss var evnen de har til å klare å holde så høyt nivå innenfor en så stor bredde av merkevarekategorier. De er også skikkelig hyggelige folk, noe som er minst like viktig, og det tok knappe to uker før de var godt etablerte i arbeidsmiljøet, sier D’Sa.

Kommer fra SMFB som creative directors, men får i Nord DDB nye roller. De prisbelønte kreatørene forteller at det er et privilegium å få skulle forvalte kjente merkevarer.

- Vi har alltid levert best når idéprosessen har vært forankret i en sterk strategi, og vi er veldig glade i den delen av jobben. Vi er helt sikre på at Nord DDBs «Smart creativity» er et fantastisk verktøy for å gjøre den jobben på en god måte. Det ser vi jo tydelig hos McDonald's, som i dag gjør noe virkelig unikt med sin merkevare, både eksternt og internt, sier Hjellström.

- Vi er veldig imponerte over snuoperasjonen Nord DDB har gjort de siste årene. Det har garantert krevet mye av alle som jobber her, men man ser at det har lønt seg – for det har kommet utrolig mange solide jobber herfra i det siste. Det merkes på stemningen her også at man har fått en skikkelig lagånd og energi inn på arbeidsplassen. Dette var noe vi kjente på allerede ved første prat, og som vi fikk lyst til å være en del av, legger Ølstad til.

D’Sa forteller at dagens kommunikasjonslandskap krever kreatører som også er sterke på strategi for å kunne hjelpe kundene med å håndtere en verden som stadig er i endring.

- Linus og Pia representerer den filosofien, og jeg har gledet meg skikkelig til å få jobbe med dem. Derimot er jeg mindre glad for at de begge to gikk rett til topps i Nord DDBs fantasy-liga første uka på jobb, sier D’Sa.