- Etterspørselen på produksjon, totalkonsepter og merkevareutvikling har akselerert det siste året. Vi kommer ikke til å slutte å benytte oss av spesialiserte frilansere, men tiden var inne for å få på plass flere in-house talenter i den daglige drifte, sier Aleksander Rebaudo, daglig leder i Narrativ.

Designer Kristina Henrichsen har erfaring fra blant annet SMFB og GR&EI. Hun blir senior grafisk designer i Narrativ og får med det ansvar for byråets designprosjekter.

- Kristina er en moderne kreatør som i tillegg til å være et visuelt talent, både er en solid tekstforfatter og har et hode for prosjektledelse. Hennes lidenskap for faget og ønske om å være tett på kundene i gjennomsiktige prosesser var full klaff for oss, sier kreativ leder, Johanne Koivunen Hoff.

Henrichsen hadde sine første arbeidsdager allerede i juni.

- Narrativ og jeg deler samme lidenskap for historiefortelling, i alle dens forskjellige former, så det føltes som en naturlig match. Jeg gleder meg veldig til å jobbe sammen mot et felles mål med så dyktige og trygge mennesker, og få tilføre ytterligere designkompetanse til et allerede spennende miljø, sier Henrichsen selv.

Aleksander Knudsen gikk fra filmstudier til å begynne som frilanser. Han har jobbet både for kommersielle kunder og med egne fiksjonsprosjekter, i tillegg til frilansoppdrag for blant annet Narrativ.

- Knudsen, som vi har døpt ham for å holde orden i rekkene, har vært en kjemperessurs for oss som frilanser. Han er en dyktig og dedikert filmskaper som evner å både være kreativ og strukturert simultant. Vi er veldig glade for at vi har klart å konvertere ham til en fast del av teamet vårt, sier Rebaudo.

For Knudsen tiltrådte 1.august. Han forteller at fleksibilitet var en viktig faktor for ham.

- Jeg opplever at det er mer kreativ frihet hos Narrativ enn man får andre steder. Her er det ingen som ser deg over skulderen til enhver tid, i stedet oppmuntres personlig utvikling. Jeg gleder meg til mange spennende prosjekter framover, sier Knudsen.