Art director Tonje Schøyen Ertzaas og tekstforfatter Herman Winger Ramm er Maskinens nyeste signeringen. Winger Ramm hentes fra The&Partnership, mens førstnevnte kommer fra mediebyrået Mediacom.

- Dette er strategisk viktige signeringer for oss i Maskinen, og vi har gledet oss skikkelig til å få to så flinke og fine folk som Tonje og Herman på plass. Faglig så utfyller de oss perfekt, og alle Maskinistene gleder seg til å få deres kompetanse og energi med i prosjektene, sier byråleder Ketil Winther Løkke.

Winther Løkke forteller at nyansettelsene markerer at byrået nå satser ytterliggere på kreativitet, konseptutvikling og innhold.

Les også: Ny lederduo i Maskinen: - Helt riktig tidspunkt for å gjøre denne endringen

Schøyen Ertzaas er utdannet AD fra Westerdals og har tidligere jobbet som kreatør hos blant annet Circus og McCann før MediaCom. Hun har jobbet med kunder som Tine, Boots Apotek og Coca-Cola.

- Jeg har kjent til Maskinen i en årrekke og føler meg trygg på at jeg har kommet til en gjeng med veldig fine folk som leverer tydelige strategier og solid håndverk, sier Schøyen Ertzaas.

- Når det i tillegg er kontorhunder og god kaffe her på Factory Tøyen er jeg veldig fornøyd, legger hun til.

Winger Ramm tok sin utdannelse på Kristiania og har tidligere drevet prosjektet Herman&Magnus. De siste årene har han vært kreatør og tekstforfatter og jobbet med kunder som Toyota, Petter Northug og Nordea.

- Det er både spennende og kult å bli en del av dette maskineriet, som består av innmari dyktige folk med skikkelig peiling på tingene sine. I tillegg har alle oppført seg hyggelig så langt, så det lover godt på den fronten også. Gleder meg stort til tiden fremover, sier han.

Allerede nå kobles nyansettelsene på byråets prosjekter.

- Nå har vi ventet veldig lenge, og har derfor valgt å gå for en onboarding med overtenning i lykkerus. Tonje og Herman kobles på prosjekter som allerede løper, og i arbeidet med å posisjonere byrået ytterligere – dette er gøy, avslutter daglig leder, Ida Wildhagen i Maskinen.