Sportsuniverset til Dagbladet TV «Rødt kort» får Bård Sørø Olsen og Birthe Skingen med på laget. Sørø Olsen har tidligere jobbet i både P4 og NRK Nyhetsmorgen, og har av utdanning en bachelor i journalistikk fra Høgskulen i Volda.

- Jeg gleder meg veldig til å tre på meg drakta i Rødt Kort hvor jeg kan få utfolde meg kreativt innen sportens vidunderlige verden. Jeg søkte meg til Dagbladet TV og Rødt Kort fordi det er en ung redaksjon med store ambisjoner. Det virker som en underholdende og nytenkende gjeng. Jeg gleder meg til å kunne lage underholdning og sport hånd i hånd, sier 25-åringen.

Skingen på sin side tok utdanningen sin på University of Wollongong i Australia, men har det siste halvannet året jobbet i TV Sunnmøre Live.

- Det blir en spennende overgang fra å lage lokalt stoff til å nå dekke nasjonale nyheter. Jeg er stolt over at Dagbladet og Rødt Kort ønsker å ha meg med på laget. Å dekke sport på fulltid har vært en drøm i mange år, sier Skingen.

Simen Sveen, produsent for «Rødt kort» og leder for sporten i Dagbladet TV, er fornøyd med ansettelsene.

- Vi er overbeviste om at Birthe og Bård vil forsterke det allerede knallsterke laget vi har. Vi har hatt ekstremt mange seere på innholdet vårt i sommer, og faktisk satt nye rekorder - midt i fellesferien, sier Sveen.