Mathilde Hellenes har lang fartstid innenfor kommunikasjonsfeltet. Hun har tidligere vært kommunikasjonssjef i Stordalen-selskapet Nordic Choice Hotels, før hun gikk videre til Kongsberg Digital hvor hun hadde en direktørrolle for internasjonal markedsføring og kommunikasjon.

Nå står hun klar som solcellefirmaet Otovos første kommunikasjonsdirektør.

- Otovo er inne i en utrolig spennende fase med kraftig økende etterspørsel etter solceller i hele Europa, og vi går stadig inn i nye markeder. Med denne veksten kommer et økt behov for mer regi og profesjonalisering, ikke minst innen kommunikasjon, sier Andreas Thorsheim, administrerende direktør og grunnlegger i Otovo.

Han tror Hellenes sin erfaring fra Kongsberg Digital vil gjøre henne godt rustet til å bidra i Otovos videre vekst. Han mener også at erfaringen fra hotellbransjen vil komme godt med ettersom Otovo har som mål å lede Europas husholdninger til en elektrisk fremtid gjennom solceller.

- Vi har kommet ganske langt med bare rå vilje og et produkt folk er positive til, men jeg må si jeg gleder meg veldig nå som Mathilde tar styringen på kommunikasjonsfeltet, sier Thorsheim.

Otovo selger om lag 10.000 solcelleanlegg årlig til privatkunder og har en ambisjon om å kunne ha en geografisk dekning som tilsvarer 90 prosent av europeiske husstander innen utgangen av året.

 - Otovo er et av Norges mest spennende selskap. Produktet er unikt, visjonen om solceller på alle tak og batterier i alle hjem er helt nødvendig, og selskapet er i ferd med å ta steget opp som det ledende selskapet i Europa. Nå gleder jeg meg til å bli kjent med menneskene og bidra til at Otovo realiserer sine mål, sier Hellenes.