Øivind Lie-Jacobsen har fra 25. april vært rådgiver og redaktør i Publicis. Han kom til stillingen fra sitt eget firma, Praktisk Pressebyrå, hvor han hovedsakelig har jobbet med forbrukerjournalistikk for en rekke mediehus og nettsteder.

- Øivind er en skikkelig multikunstner. Folk av hans kaliber vokser ikke på trær. Han har en unik faglig bredde og erfaring fra både byrå, redaksjon og journalistikk. Han har utviklet en rekke innholdskonsepter som har blitt digitale trafikkvinnere. Summen av all denne kunnskapen vil uten tvil tilføre stor verdi til innholdsmiljøet vårt, og ikke minst noe kundene våre vil nyte godt av, sier Maria Egeland, direktør for innholdsmarkedsføring i Publicis Norge. 

Lie-Jacobsen selv forteller at han har fulgt med på Publicis en god stund, og at han nå ser frem til å ta fatt på oppgaven som rådgiver og redaktør.

- På et tidspunkt bestemte jeg meg for at dersom jeg skulle jobbe med innhold, så var det her jeg ville være. Nå er jeg her, og det jeg gleder meg aller mest til i tiden fremover er å være med på å løse en rekke veldig varierte oppgaver, sier Lie-Jacobsen.  

Lie-Jacobsen var i sin tid med på å starte opp Bold Reklamebyrå, før han solgte det og dro videre til Egmont for å bygge opp videoinnholdet til klikk.no.

- For min egen del handler godt innhold om at jeg får noe tilbake, og gjerne noe nyttig. Så enkelt og så vanskelig. Det har jeg brukt mange år av min karriere på å utvikle, og med all kompetansen som finnes i Publics, gleder jeg meg til å ta det til neste nivå, legger han til.