Aurora Granaasen er ansatt i Norsk Toppfotball som ny CRM- og innsiktsansvarlig. Hun begynte i stillingen tidligere i juni.

- Aurora vil være spydspissen og rollemodell for innsiktsdrevne kampanjer, relasjonsmarkedsføring og kommunikasjon innen toppfotball, skriver Norsk Toppfotball (NTF) på sine hjemmesider.

Interesseorganisasjonen NTF forteller at det var stor interesse rundt stillingen, men at det var Granaasen som kom ut på topp.

- Det er alltid hyggelig å ha så mange gode søkere å velge mellom og vi er veldig fornøyde med å ha Aurora med på laget. Vi ser frem til at hun kommer godt i gang, sier medie-, IT-sjef og digitaliseringsansvarlig i NTF Thomas Torjusen.

Granaasen skal bidra til styrking av ligaens og toppklubbenes kompetanse innen CRM og innsikt. Hun vil også bistå toppklubbene med å forstå bedre hvem kundene deres er, hva de ønsker å kommunisere av relevant innhold. 

- Jeg gleder meg veldig til å være med på den digitale utviklingen i fotballen. Det har vært spennende å følge med på alt som har blitt gjort til nå og jeg ser frem til å styrke arbeidet videre. Aller mest gleder jeg meg til å jobbe med klubbene, og sammen finne de gode løsningene og skape engasjement blant gamle og nye fotballfans, sier Granaasen