Anne Line Imerslund Haugen kommer til Medvind Eventbyrå fra Telenor der hun har jobbet som prosjektleder og produsent i teleselskapets interne eventavdeling.

- Medvind Eventbyrå har i lang tid for meg stått som det mest attraktive eventbyrået å jobbe for. Jeg gleder meg enormt til å få lov å bidra med hele leveransen i et mindre miljø og både dele min erfaring og lære av de flinke folkene der. Det er høyt tempo fra dag én og mange spennende oppdrag frem til sommeren, sier Imerslund Haugen.

Byråleder Ditlef Jacobsen i Medvind trekker frem teknisk innsikt og evne til å vite hva som skal til for at et arrangement skal bli vellykket som styrker hos sin nye kollega.

- Anne Line har erfaringen og kunnskapen som skal til for raskt å bli en viktig ressurs for våre kunder. Hun har i årene i Telenor vist at hun klarer å ligge i forkant av den teknologiske utviklingen og hun bringer inn ro, orden og gode løsningsforslag. Vi er utrolig heldige som har fått henne om bord! sier han.

Les også: Hardt rammet eventbyrå kjøper seg inn i strømmeselskap: - Vi har fått en bra start på året