Reklamebyrået Kitchen, som i dag har flyttet sammen med sine byråsøstre i Publicis-familien, henter inn tre nye konsulenter. De nye konsulentene heter Thomas Rydgren, Håvar Sesseng og Alexander Mostue. Dermed ble det et kort opphold i SMFB for sistnevnte. Mostue kunne i fjor høst fortelle at han sluttet i Atyp til fordel for SMFB.  Men allerede nå er det klart for nok et byråbytte for reklamekonsulenten.

- Dette må jo være det mest interessante stedet i bransjen akkurat nå. Det skjer mye her i Oslo, og det skjer svært mye med et solid nordisk oppsett som allerede er oppe og står på flere kundeforhold. Og ikke minst med tilnærmingen om å være en partner som skal hjelpe oppdragsgiverne våre med å vokse i en stadig mer omskiftelig verden. Det krever en prestisjeløshet med tanke på hvilke virkemidler som er riktig, og til hvilken tid, sier reklamekonsulenten til Kampanje.

Les også: SMFB henter Atyp-partner: - Hatt en formidabel evne til å fornye seg

Publicis og Kitchen opplever i disse dager vekst med flere nye og store kunder som Elkjøp, Bademiljø og Burger King. Siden nyttår er mer enn 30 nye kollegaer kommet til, fordelt på alle disipliner fra prosjektledere, redaktører, film, animasjon, kreatører, design til produksjon. Også konsulentstaben legger på seg fra fire til syv.

- Hadde et godt øye til byrået
De to andre konsulentene kommer fra henholdsvis Schjærven og søsterbyrået Starcom.

- Jeg hadde et godt øye til Kitchen allerede før det ble en mulighet å komme ombord. Og allerede etter noen få uker kan jeg si at forventingene er forbigått med god margin. Her er det rett og slett utrolig dyktige og engasjerte folk i alle ledd, jeg blir faktisk litt imponert hver dag over det jeg ser, sier Rydgren.

Han kommer fra Schjærven hvor han har ti års erfaring fra norske så vel som nordiske og internasjonale kunder. I Kitchen blir han konsulent med ansvar for en av Publics sine absolutt største kunder, nemlig Meny.

Fra Starcom til Kitchen
Sesseng kommer fra søsterbyrået Starcom der han har over tiårs erfaring med noen byråets største kunder. I Kitchen vil Sesseng være ansvarlig for Burger King på tvers av media, PR og reklame i Norge, Sverige og Danmark

- Etter 12 år i mediebyrå tok nysgjerrigheten overhånd og jeg fikk lyst til å teste samtalene og oppgavene fra en annen vinkel. Jeg var så heldig at utviklingen i egen kundeportefølje sammenfalt med vekst i både oppdrag og utfordringer hos Publicis Kitchen, og da ble valget om å flytte litt på seg etter hvert ganske selvsagt, sier han.

Samtidig er det også klart at Carina Llado får ny rolle som leder av Publicis Amp, Publicis’ skreddersydde byrå for å betjene Elkjøp Nordisk.

- Det har vært en målsetting å finne konsulenter som har en helhetlig tilnærming til kommunikasjon og som er motivert av vår kreative filosofi creativity fuelled by facts. Vi har noen svært ambisiøse kunder, spesielt innenfor retail. Det var derfor viktig med retailerfaring da vi skulle velge våre nye konsulenter, sier Haakon Dahl, sjefen for virksomhetsområdet Comms i Publicis.