Lars Taraldsen har dekket norsk energisektor for publikasjoner som Teknisk Ukeblad og Bloomberg. Nå forlater han journalistyrket til fordel for reklamebransjen og Try. Der blir han innholdsrådgiver.

- Det skjer mye spennende i energisektoren, og vi opplever økt etterspørsel etter folk som både kan fagfeltet og har god formidlingsevne. Vi er derfor veldig glade for å få Lars med på laget, sier leder i Try Innhold, Lene Vintervoll.

Taraldsen er utdannet journalist fra Bergen og Dublin. De siste to årene har han jobbet som Bloombergs norgeskorrespondent

- Etter snart 20 år som redaksjonell student, medarbeider og leder, var det for min del på tide å prøve seg på den andre siden. Med omtrent ti år som olje- og energireporter føler jeg meg sikker på at jeg har mye å bidra med hos Try, og jeg gleder meg vilt til å begynne, sier Taraldsen

- Jeg synes selvsagt det er skummelt å gå fra en bransje jeg kjenner godt til en bransje jeg ikke kan så mye om, men jeg har troen på at det skal gå fint. Etter å ha dekket norsk industri og politikk, både teknisk, økonomisk og politisk, og skrevet både for lokale, nasjonale og internasjonale medier, skal det bli spennende å se hvordan dynamikken er fra den andre siden av bordet, avslutter han.