Fra 1. juni blir han ansvarlig for elektronikkgigantens merkevarebygging og reklame i hele Norden.

 - For en som allerede er over snittet interessert i elektronikk og teknologi blir dette utrolig gøy! Jeg gleder meg veldig til å bli en del av den høykompetente gjengen i Elkjøp og være med på å aktivere og utvikle Elkjøp-brandet videre på tvers av Norden, sier Stian Giskeødegård.

Morten Syversen i Elkjøp Nordic er meget fornøyd med signeringen av en som allerede er godt kjent med teknologi og elektronikk. Syversen jobber i dag som merkevare- og digitalsjef i Elkjøp Norden.

- I Stian får vi akkurat den kombinasjonen av erfaring, kompetanse og personlighet vi søker. Hans faglige tyngde og personlige engasjement for teknologi og digitalisering blir et viktig tilskudd for oss og veien videre, sier Syversen.

Giskeødegård har tidligere vært direktør i mediebyrået Starcom og sjef for Ernø. Han overtar rollen i Elkjøp etter Anna Pradzynska som slutter etter kun ett år i stillingen for å flytte til Spania.

- Anna har gjort en fantastisk jobb hos oss. Det har vært et hektisk år med byråpitch og nytt merkevare- og kommunikasjonskonsept. Hun har rukket mye på 12 måneder og vært en godt likt medarbeider. Det er trist at hun slutter, men sånn er bransjen, sier Syversen. 

Les også: Tidligere Canal Digital-topp blir ny merkevaresjef i Elkjøp

Møter tidligere Starcom-kolleger
For noen måneder siden tok kommunikasjonsbyrået Publicis over den nordiske reklamekontoen til Elkjøp. Nå møter Giskeødegård igjen gamle kolleger fra sine år i byråkonsernet, og sammen skal de lansere Elkjøps nye merkevareplattform.

- I en verden som nå digitaliseres enda raskere enn før er det utfordrende å henge med for mange. Elkjøps viktigste jobb er derfor å være tilgjengelig for kunden, forstå behov og finne løsninger som passer. Med vår nye kommunikasjonsplattform skal vi bli enda tydeligere på akkurat dette, hvor vi setter medarbeiderne våre og kompetansen deres i sentrum, sier Syversen.

Den nye merkevarekommunikasjonen går på lufta i hele Norden denne våren.

 - Teamet har gjort en fantastisk jobb med den nye kommunikasjonsplattformen. Nå skal vi lansere, og sammen videreutvikle et allerede sterkt brand. Jeg gleder meg til å starte på reisen med å definere hva moderne markedsføring skal være for Elkjøp og å utnytte alle mulighetene som ligger foran oss, sier Giskeødegård.