Publicis forteller om ansettelsene av Hedda Marie Kaupang, Jenny Johnsen og Thomas Olofsson i en pressemelding torsdag.

Maria Egeland, innholdssjef i Publicis, sier at hun storfornøyd med det nye trekløveret.

– Med disse nyansettelsene styrker vi hele bredden av laget vårt. Fra strategi og redaksjonell ledelse til planlegging, produksjon og utforming av digitale, visuelle og unike innholdsopplevelser. Dette er kjernen i innholdsproduktet vårt, og både Hedda, Jenny og Thomas har egenskaper som kommer til å styrke våre leveranser fremover, sier Egeland.

Hedda Marie Kaupang kommer sist fra Schibsted Partnerstudio, og går inn i stillingen som redaktør. Hun startet i sin nye stilling første februar. 

Hun er utdannet tekstforfatter fra Westerdals, og har bakgrunn som tekstforfatter, i tillegg til erfaring som journalist, nettredaktør og redaksjonssjef i Costume.

– Det er spennende å få være en del av et innholdsmiljø i vekst, som jobber smart og nyskapende på tvers av ulike kompetanseområder. I Publicis Shift får jeg kombinert kreativitet med redaksjonell faglig tyngde, som er den beste forutsetningen for å lage nyttig og relevant innhold. Her opplever jeg at vi har den beste riggen for å ta innholdsmarkedsføring til et nytt nivå, sier Kaupang.

Jenny Johnsen går inn i stillingen som innholdsprodusent. Hun kommer sist fra Amedia Innholdsbyrå.

– I Publicis er det et stort fokus på kompetanseutvikling og å finne nye måter å tenke på og jobbe med innhold på. Med en stor variasjon av arbeidsoppgaver og kunder drar jeg nytte av hele bakgrunnen min innen journalistikk, film, tv, teater og radio. Jeg gleder meg stort til å utvikle meg videre i dette fagmiljøet, som jeg opplever som helt unikt, sier Johnsen.

Hun tiltrådte sin nye stilling 1. februar.

Thomas Olofsson er ansatt som digital designer, og har vært i jobben siden 1. januar. Han kommer sist fra SMFB og har tidligere jobbet som designer hos blant annet Schjærven og Forsvaret. 

– Min ambisjon har alltid vært kontinuerlig utvikling i yrket mitt, så å jobbe i Publicis var en no brainer. Det hjalp selvfølgelig også at jeg hadde hørt mye skryt og fått anbefalinger om miljøet. Med teknologien i stadig utvikling vil grensene mellom innhold og design bli stadig mer flytende. Dette er en spennende utfordring, og jeg er glad for at jeg får være med å utvikle dette feltet sammen med Publicis, sier Olofsson.